26-11-06

Aandacht aub!!!

 

 

img_1304_1

 

 

Hellooow! 

 

Ter informatie, Coltrui is nogmaals genomineerd op "de site van het jaar"!  Klinkt een beetje hebberig, ik weet het, maar als jullie nu even willen gaan stemmen op www.zinloos.be zijn jullie brave kindertjes!!! En, deze tijd van het jaar is het ten zeerste aanbevolen "braaf" te zijn!...Anders wacht er "De RRRRoe"!!!

 

Dankoewel, mijn lieve kindertjes! Ook God zal het jullie lonen!

19:31 Gepost door Chinezeke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

22-11-06

Omi...

baby07

 

Ik weet het!  Ik zever de laatste tijd alleen maar over mijn "kleinkroost"!  Doch, het is zo'n dankbaar onderwerp! Vandaar....hier ben ik weer...

Zaterdagavond mocht ik mijn vleugels spreiden over mijn twee oogappeltjes.

De kleinste (laten we haar gemakkelijkheidshalve "Febe" noemen) kreeg onmiddellijk haar fles....in gedachten zag ik haar daarna lekker peddelen in een zalig warm schuimend bad! Wat ik op dat tijdstip met haar grote zus ( laten we deze gemakkelijkheidshalve "Robin" noemen) zou aanvangen wist ik nog niet...maar een nieuwe video van Moustie zou wel een oplossing brengen.

Terwijl ik met mijn lieve appel "Febe" naar boven teende (badje, je weet wel!) zat mijn andere lieve appel "Robin" te gieren met Moustie en mijn beide kuitenbijters.. 

Het gaf een zalig gevoel! 

Ik liet het "grotenmensenbad" vollopen en ontdeed mijn lieverd van al die prutsen van kleertjes. Mijn God, wat heeft zo'n kind niet allemaal aan....een kleedje (en maar zoeken naar die knopen, of zijn die er niet???) een pulletje ( zo'n onding, moet ik dat over dat hoofdje krijgen??) een kousenbroek (lieve hemel, wat spartelen die beentjes!) een bodyke (Jesus, nogmaals over dat hoofje!!) en uiteindelijk de pamper!!!!( met kaka!!..waar is de "nivea-lotion ???..en waar zijn die doekjes??...) oef!  Zij is eindelijk klaar voor dat lekkere, ontspannende plonsje!  Zoals het een echte moeder betaamt, voel ik eerst nog eens aan het badwatertemperatuurtje....!!

 Ik kreeg boebelen over mijn forse lijf !

Koud! Ijskoud! 

Mijn gefrons ging naar kakkenest!  Die had voorzekerst staan slapen onder de douche!

Nu ja, niks aan te doen, kleine pruts ingewreven met lekker geurende lotion...nette pamper, dito body (weer eens over dat frêle koppeke ) , en roze pyjamaatje aan ( verdorie, waar zijn haar pollekes?) en hupsake, op naar de joelende Robin.

In haar tuin heeft de "ongewassen, maar lekker ruikende" baby nog een uurtje of twee genoten van al dat fraais in haar tuintje!

Robin was minder "happy"!  "Waar is de aandacht voor mij?" spraken haar  boze blauwe ogen. 

Nu, ik heb dat ruimschoots goed gemaakt, want toen Febe, "uiteindelijk" (voor Robin dan) in haar nestje lag heeft zij uitgebreid (letterlijk) liggen genieten op mijn brede schoot van "de kampioenen" .

Een uurtje later lag ook zij in de armen van Morfeus!!

Rond een uur of vier kneep mijn wederhelft me in de arm! Er zat duidelijk iemand te snikken in de kamer "hiernaast"! In het duister zwijmelde ik "kleinkinderwaarts"..en wie zat daar onder haar "grote nieuwe bed"?? Robin! "Ik ben mijn tutje kwijt, snik, snotter en snuf!" In het duister probeerde ik haar te sussen, stilletjes, in de hoop de andere pruts niet uit haar dromen te rukken..doch, mijn vingers tastten volledig in het ijle!! Licht aan, dan maar!  Mijn spleetjes aanschouwden de tut, in de poppenwieg naast haar bed, maar ook het ooggekipper van kleinste Coltrui!  Lichten uit en een fluisterend:"Slaap lekker mijn zoeteke!"waarop: "Slaap lekker, Omi!" volgde...( Wie laat zijn kind zijn tut nu ook beloven aan Sinterlaas?)

Oh, lekker terug mijne nest in....tot een half uurtje later weer een gekreun..ditmaal was het kleine Febe die haar fopspeen miste...dit was echter vlug opgelost daar die amper 1 cmtje van haar mondje verwijderd was....

Soit deze historie heeft zich nog een keer of twee voorgedaan,  maar pas rond zeven uur was Febe er vrolijk en wel weer!  Terwijl Robin lekker verder soezde, met tut in de mond..

Enne...van een lekker warm plonsbad hebben ze 's morgens uitgebreid genoten....

Enne..ik, ik lag 's avonds tijdens Witse te dromen van "tutters"!!!!!

 

00:34 Gepost door Chinezeke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-11-06

Verdriet

De laatste dagen voel ik me verdrietig, angstig, boos!

Ik slaap slecht, werk verstrooid, soit ik ben mezelf niet meer! De éne moment  lach ik uitbundig, de andere brul ik om het minste...kortom, ik leef zo intens mee met de misere van één van mijn bloggenoten...

 

23:38 Gepost door Chinezeke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

04-11-06

 draaierig

 

 

 

 

k%20nijn%20draaimolen

 

Ik weet het..het is lang geleden! 

En, neen, ik ben niet op die paardenmolen blijven rondtoeren…hoewel! Het is hier elke dag kermis!  Letterlijk en figuurlijk dan. En dit is niet altijd zo leuk als het klinkt!

Op mijn werk draait alles op volle toeren.

Rond deze tijd van het jaar zijn er veel zieken, en “mensen die zich ziek voelen”…

Daarentegen zijn er ook veel collega’s ziek, of  “wanen zich ziek”..

Had effe schrik dat Halloween ons te pakken had, want de één na de ander viel in zwijm…

Een te lage suikerspiegel? Eén of andere spierziekte?

Akelig, het leek of er één of andere demon onder ons was…en het speelde zich allemaal af op de tweede verdieping....het labo dus!  Het werd zo erg dat een “personeelstekort” zich aankondigde.

Wij daarentegen, de “administrantjes” van het eerste verdiep..je weet wel, die sukkels die in de zomer liggen te drijven in het zweet met een of ander ventilatortje,..wel, wij houden stand!

De laborantjes, die oh zo goed in de watten worden gelegd …airco en dergelijke..krijgen nu hun weerslag!

Geef mij maar een lekkere winderige draaimolen……….of kermismolen!

 

00:49 Gepost door Chinezeke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |