27-03-06

Mislukt!

Ja, mijn lieve lezers..ik ben dus een dikke NUL!  Even nietig en even ROND!  Ik heb mijn dieetkuur juist één luttele week volgehouden en ik voel me nu een grote, dikke, vette NUL!  Het lukt me gewoonweg niet..drie papjes, afgewisseld met zeemzoet plat water van de GB (Cristalline of zoiets..), thee met of zonder allerlei fruitsmaken en voor de tanden wat vertier..chewinggum van allertanden soorten. (uiteraard zonder suiker, wat had je nu gedacht?!) 

Vrijdagavond kwam mijn oogappel op visite..kleine Coltrui grapte erop los..ik mocht niet ontbreken en grapte mee..Waarom zou ik nog verder de zuurpruim uithangen?  Ik had een uiterst gelukzalige avond en 's anderendaags..in de vroege ochtend hebben kleine Coltrui en ik gegierd dat mijn vetlagen eraf sprongen..! Mischien een minder productieve, doch leukere manier om te vermageren..!

Enne..ik ben nog steeds gestopt met roken.....Stofke...lees dat boek ook eens!?

 

 

23:40 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

** goed van jou nog steeds niet roken, liefs viv

Gepost door: viv | 27-03-06

Sorry hoor ! Maar die dieetkuur die jij daar opnoemt, die houdt "niemand" vol !

Ik dacht al dat je hervallen was met roken.

Allé gogo Chinezeke !

Gepost door: ms | 28-03-06

Weet je ... de momenten dat ik op mijn lijn let kom ik aan...
de momenten dat ik me er niks van aantrek en gewoon lollig leef,durf ik wel eens wat kilo's te verliezen .
dus lachen, gieren, springen en af en toe een goe stukske taart.
Voila

Gepost door: zuchtje | 28-03-06

@Zuchtje Awel sé , ik heb dat ook. En ik geloof niet in die papkes en maaltijdvervangers. Ik zou dan alles opvreten wat ik in mijn buurt zie. Nie gezond zene. Gewoon normaal en gezond eten, en om de twee uur iets in uwe mond steken ( geen toert of snoep) om uw metabolisme op gang te houden. Probeer dat maar eens.

Gepost door: Crisje | 28-03-06

Zeg Ik vind dat ge der goed uitziet. Wij hebben het liefst een vrolijke omi die plezier heeft. Dan zo'n zuurpruim met een pokke humeur. Daar heeft niemand iets aan!

Gepost door: Eva | 28-03-06

Die vieze drankjes zijn voor niets goed: niet voor uw humeur en uiteindelijk ook niet voor uw lijn! Begin met water, water, water!
Alhoewel, 't is een goei die het zegt. Misschien kunnen we d'er samen aan beginnen? Hier mogen ook wel wat kilookes af...

Gepost door: Anneke | 28-03-06

Oef, geen papjes meer.... Dat gaan we vrijdag vieren met een goeie pot fruitsla!

Gepost door: Lies | 28-03-06

dankoewel, allemaal... enne...Liesbetje, alleen fruitsla???? ;o)

Gepost door: chinezeke | 28-03-06

Dieet Ik ben ook op dieet gegaan... Via vitalinea kan je berekenen hoeveel calorieen je per dag zou mogen innemen. Ik dieet liever niet met tellen van punten en calorieen maar als je een beetje van voeding weet , weet je dat dit vet is en dat niet en kan je toch een ruwe schatting maken. Op die vitalinea staan ook wel appetijtelijke receptjes, zelfs nog eetbaar. Nee het zijn daar geen 3 papjes per dag, wel natuurlijk een aantal vitalinea yoghurtjes .. maar tja .. da hoort erbij zeker... zeker een aanrader en volgens mij mag je volgens die site nog betrekkelijk veel eten vond ik...
Pas op ik ben ook nog maar een dikke week bezig maar ben nu toch al een paar dagen cold turkey van de cola da vind ik al een dikke plus ;-)

Gepost door: Lain | 28-03-06

** ook voor jou een fijne nacht, groetjes viv

Gepost door: viv | 28-03-06

Ideale schoonzoon Naast een lichte neiging tot zelfoverschatting, is roken zowat mijn enige gebrek. Als ik ook dat achterwege laat, word ik helemaal de ideale schoonzoon en dat is een ambitie die ik al enige tijd geleden overboord gegooid heb.
Overigens ben ik het volmondig eens met de Zilveren Dochter: er zijn zuurpruimen en zeurkousen zat in de wereld, dus blijf jij maar voor...euh het volle pond je eigen vrolijke zelf.

Gepost door: Stof | 29-03-06

Hallo Chinezeke Wat een herinnering aan de tomatensoep. Ik dacht dat ik het niet had maar heb er ook één. Ik ben eens met een beste voedselvergiftiging uit het buitenland gekomen. Alles kwam er uit, ik kon niets binnen houden, heb nog in Spanje in het ziekenhuis gelegen. Het enige wat ik wilde was tomatensoep, dus bij elk tankstation of restaurant werd gestopt ( waren met de auto) om soep en eenmaal thuis was daar de echte tonmatensoep met balletjes. Nog steeds als ik mij niet fit voel eet ik graag tomatensoep.
Je begrijpt dat ik hier niet graag aan terug denk, vandaar ook dat ik het even "vergeten"was.
Wat afvallen betreft, is dat echt nodig al die dieeten. Soms kan gewoon iets minderen ook goed zijn. Als je je alles gaat ontzeggen kan het een obessesie worden en kun je alleen nog maar aan lekkere dingen denken, is mijn ervaring hoor.
Sterkte er mee en maak er nog een fijne dag van.
lieve groet

Gepost door: Purplerose | 30-03-06

Driwerf helaas pindakaas Ik vind nochtans het belangrijkste dat je niet meer rookt. Dat dieet hoeft niet als je er toch maar een chagrijnig mensje van wordt hè..

Gepost door: Little Witch | 31-03-06

In de kijker Proficiat Chinezeke!

Je blog staat vandaag in de kijker op de homepagina van de Skynet Blogs.
Nu weten we waar Coltrui zijn talent vandaan heeft (of is het omgekeerd ?)

Hartelijk gefeliciteerd vanwege het hele Skynet Blogs team :-)

Gepost door: Skynet | 04-04-06

jammer volgende keer beter !! proficiat met je vermelding op de startpagina van de blogs !!!

Gepost door: Borriquito | 04-04-06

Chinezeke staat van voor ! Proficiat!
enoewistnumejuu???

Gepost door: Anneke | 04-04-06

Chinezeke, vermageren is u niet alles ontzeggen hé... Bij een dieet mag je zelfs nog een snoepje eten, maar wat het belangrijkste is, is dat je alles met mate eet... Zo eet ik ook mijn ontbijt, middag- en avondeten, en een snoepje, maar alles draait rond het met mate eten, en dan nog de nodige beweging... :)

Gepost door: Anne | 04-04-06

** Chinezeke op de voorpagina...!!!!!!

Gepost door: Crisje | 04-04-06

ik kwam even lezen en je moet voor je nul een 1tje zetten

Gepost door: mieke | 04-04-06

WHO CARES Jij scoort altijd bij mij...
Je staat trouwens bij Skynet op de homepagina...

Proficiat

Gepost door: Lazy | 05-04-06

Hallo chinezeke Even komen piepen maar je bent er niet. Is alles goed?? Laat je niet uit het veld slaan doordat het dieet niets is geworden.
Misschien kun je het later wel weer oppakken.
Fijne avond,
lieve groet

Gepost door: purplerose | 06-04-06

De commentaren zijn gesloten.