19-12-05

Recht van antwoord!

Ik weet niet wie van jullie Coltrui's "nachtelijk vertier" (http://www.zinloos.be/phpBB2/viewtopic.php?t=216) gelezen heeft. Even mijn weerwoord. Ook een Chinees heeft daar recht op en heeft daar zelfs geen Goedele voor nodig! Ergens las ik een reactie van Anw die medelijden had met zijn Monchichi. Welnu, Anw, ik kan je geruststellen. Deze lag namelijk vrolijk te duimen naast zijn kopkussen. Het was echter een keiharde chocotoff waarop ie zijn mooie witte melktandjes botvierde. Terwijl vader en moeder zaten te genieten van een aflevering van Bonanza, stuurde kleine Coltrui zijn tweeënhalfjarig-jongere broertje benedenwaarts... "Kom niet terug zonder je pollen vol chocotoffs! Anders speel ik met jou morgen geen tikkertje!" Welnu, dat kleinere broertje klom de trappen af richting snoepkast. Deze snoepkast kreunde zoals in het sprookje van Hans en Grietje "Wie knabbelt er aan m'n huisje?", maar dan in modernere versie. De deuren van hun heiligdom kraakten en piepten... Zoontje twee moet doodsangsten doorstaan hebben om zijn grote broer te behagen... Doch het plezier en het genot achteraf in bed zal wel veel goedgemaakt hebben... Hierbij bedoel ik uiteraard de chocola en caramel.
 
Nu dan, pyama met beren?! Volgens mij waren het de smurfen en waande hij zich koning smurf.
Toen de "val" plaatsvond, stond hij op de gang met een honkbalbat. Eenmaal ie bemerkte dat het zijn moedertje was dat onderaan de trap lag te kermen, trok ie zich teleurgesteld terug in zijn nestje vol chocotoffpapiertjes... Weer geen held vandaag! Morgen misschien?


23:50 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hmmm chocotoffs ! Chinezeke in tegnoffensief. Goed zo. En chokotoffs, die brengt ons mama vandaag ook mee uit den belgique. Ik ben eens benieuwd hoelang ze dat gaan overleven, die chokotoffs hé.

Gepost door: Crisje | 20-12-05

Ah ! de kleine snoeper !

Gepost door: Anneke | 20-12-05

. Vertel er dan ook bij wat voor een pak rammel ik gehad heb toen ik betrapt werd! =o)

En 't waren geen chocotoffs, 't waren Roodhooft koffiebollen, geschiedenisvervalser! =P

Gepost door: Coltrui | 21-12-05

De commentaren zijn gesloten.