24-08-05

money!!

Het is waarachtig Godgeklaagd!!! Elke verdomde dag zit er wel één of meerdere vreselijke factu(u)r(en) in onze brievenbus!  Deze is volledig begroeid met klimop, enkel de gleuf en het huisnummer zijn bijgesnoeid.  Ik denk er ernstig over na de natuur zijn gangetje te laten gaan…September, de op één na duurste maand van het jaar. Onroerende voorheffing (mijn God, waarom wou ik persé een eigen stek?) eindrekening van het water ( ik ga gegarandeerd niet meer zo lang onder de douche!), autotaks, brandverzekering ( waarom krijg ik dat niet terug? Het heeft nog nooit gebrand..alleen in den open haard!) TV-distributie ( nog zoiets, al die herhalingen kunnen me gestolen worden!) Go-pass voor Kakkenest, treinabonnement voor Kakkenest, inschrijvingsgeld voor Kakkenest..( hoest maar op, ma en pa, ik ben zo happy dat ik leef!! Ach ja, waar is mijn tijd..ik stond daar ook niet bij stil!)

Het rare is, nu ik in verlof ben –drie weken, dames en heren, drie volle weken!!- heb ik het akelige gevoel dat er ook niks binnenkomt..da’s gelukkig maar een dwaze droom!!

Vanmorgen daarentegen, geen factuur in de bus! En plus, kwam een oude vriend van Coltrui ons bezoeken.  Hij zou onze belastingsbrief invullen!  De lieverd! De schat! M’n Ukkendulleke! Wat bleek..we zouden terugtrekken, een klein bedragje, maar in tegenstelling tot vorig jaar, waar we een flinke som mochten neertellen…Ik had hem rond de nek willen vliegen, doch een stemmetje berispte me dit beter niet te doen.  Soit..hij heeft me een zalig gevoel bezorgd.  En dan zeggen ze dat geld niet gelukkig maakt!?..m’n oren!!!!
21:49 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

. En wat zeggen we dan tegen Coltrui? Ah!

Gepost door: Coltrui | 25-08-05

ahweeeh! Dankoewel Zijne Majesteit!!!!

Gepost door: chinezeke | 25-08-05

:-( Het is hier van 't zelfde. De ene factuur na de andere wordt hier bezorgd. En dan zit ik ook nog eens met een defecte droogkast.
Maar we zouden OOK terugkrijgen van de belastingen in tegenstelling tot dit jaar. Maar ik durf er nog altijd niet blij om zijn, blijf met het gevoel zitten dat er ergens een vergissing in 't spel is...

Gepost door: kaatje | 26-08-05

Geld krijgen is OOOOO zo plezant. :-) Ge kunt er misschien een factuur of facturen mee betalen. lol

Gepost door: Lara | 26-08-05

De commentaren zijn gesloten.