14-08-05

gedaan met het gebrul!

Big Boss is dezer dagen langs geen kanten te genieten. Ik weet het, ik overdrijf, daar ie nooit te genieten is! Doch, nu loopt het allemaal de spuigaten uit. Op zijn cowboy-achtige manier komt hij de gangen binnengeslopen. Hoofd schuin, ogen in de tegenovergestelde richting, zodat hij geen goedemorgen hoeft te brullen ( gewoon spreken doet ie zelden of nooit!) wat wij opzichzelf niet zo erg vinden. Jammer genoeg heeft hij ook ogen op zijn achterhoofd of zit er een verborgen camera in zijn koffer? Enkele minuten later verschijnt zijn privé-secretaresse met de woordjes: "Mr. X heeeft gevraagd de lege koffietassen op te ruimen en de lege dozen onmiddellijk in het magazijn te plaatsen!" Wel verdorie, die koffietassen zaten nog vol en die lege dozen dienden gevuld! Waar is die nu mee bezig? Oké, de tassen achter één of ander rekje geplaatst en de kartons onder het bureau, gekneld tussen onze bevallige benen! Amper tien minuten later, intern belletje : "Wie is vanmorgen van wacht onder de biologen?" "Eh, ik zou het niet weten, heb nog niemand gezien, Meneer X" " Gij, gij weet nooit van iets! Wat zit gij hier feitelijk te doen?" Klik..gedaan! Word ik dan betaald om te kijken wie op het tweede verdiep zit?? Is er niet zoiets als een uurrooster onder de biologen, waarmee wij, uitschot, tenslotte niks te maken hebben? Ikke, simpel trien, hoef enkel telefoons op te nemen, m’n rrrrrr te laten rollen en glimlachend (jawel, ik betrap mezelf erop!) de noden van onze lieve doktertjes te beantwoorden, in de mate van het mogelijke natuurlijk! (Ze kunnen me al veel vragen)

Aangezien Meneer X z’n toilet buiten dienst is – ik zou er ook de brui aan geven bij het aanschouwen van zo’n lul(leke) – komt ie met de regelmaat van de klok naar de onze!!! Zuipt ie teveel of is het een controlestunt? Beide waarschijnlijk, alleen hoeft hij deze maal zijn lieftallig kopje naar de andere kant te draaien. Hij heeft dus wel degelijk spleten in het achterhoofd, want een kwartuurtje later kreeg één van de collega’s de opmerking, uiteraard weer via, via, wat minder hard te praten! Op zo’n moment voel ik de drang het telefoontoestel vast te grabbelen, het intern nummertje van Big Boss in te typen en te brullen:"Zeikerd, den bril ligt weer eens onder, om over de vloer nog maar te zwijgen!" Maar ja, zoiets doe je dan weer niet als Chinezeke,hé!?

Ik heb nu drie weken verlof, drie achtereen alstublieft! Dat is geleden sinds mijn schooljaren, en ja, da’s een poos! Ik ga mijn vakantiegeld goed besteden..bezoek aan de kapper, tandarts, gynecoloog en de oogarts!! Op 4 september verschijn ik terug in het labo met weelderige haren, een schitterend gebit, een platte buik en fonkelende ogen! Soit, we zullen wel zien, hier en daar een wasje, een plasje en een goed boek! Rustig dus!


20:45 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

beauty de babe is back in town ? :)

Gepost door: koninkske | 14-08-05

thanx koninkske! wishfull thinking!

Gepost door: chinezeke | 14-08-05

Brrrr.... Ik heb ook 4 jaar met zo'n bullebak opgescheept gezeten. Tot ik er letterlijk nachtmerries van kreeg. De allermooiste dag was toen ik in zijn bureau kon gaan om hem mee te delen dat ik beslist had de 'samenwerking stop te zetten'. Laat je in elk geval niet kisten op 4 september en volgende. En geniet van je vakantie. Geniet ervan, zeg ik u!

Gepost door: Stof | 16-08-05

.... Geneit ervan chinezeke! Komt er een foto voor en na? :p

Gepost door: zuchtje | 16-08-05

Wat een goorlap :oD Zou hij dan ook weten van je blog?? Stel je voor! ;o)

Gepost door: Tinkerbell | 17-08-05

wel.. ik ga jullie een geheim verklappen..die Big Boss is m'n bloedeiegen broer!
van internet kent ie geen zier,zoals van zoveel..dus ik denk wel dat ik veilig zit hier..

Gepost door: chinezeke | 18-08-05

Geniet van jevakantie! En hopelijk laat je je af en toe nog eens horen op je blogje terwijl... :-)

Gepost door: Lara | 19-08-05

Geniet van je vakantie! en tussen haakjes: (die baas van jou: zo lopen er nog rond. Zo van die omhooggevallen eikels!)
Groetjes

Gepost door: Anneke | 22-08-05

intussen is je vakantie al een tijdje bezig, maar toch, have fun!!!

Gepost door: Anne | 22-08-05

De commentaren zijn gesloten.