10-08-05

 INtriest!

Vandaag was een huilerige dag. Ja er zijn zo van die dagen, maar dat heeft hier niks mee te maken! Mijn collega heeft zich een hond aangeschaft! Zij houdt enorm van dieren (vooral paarden en honden!) Aangezien zij zich het laatste jaar geweldig éénzaam voelde, ging zij op stap naar..eh,.nee, naar een dierenasiel. Samen hadden we al zitten internetten op www.dierenasiel-leiestreek.be Ze had een tiental afbeeldingen afgedrukt! Uiteraard zou zij maar ééntje kiezen. Ik smolt weg voor Molly en hoopte stiekem dat zij haar zou uitkiezen! Aangezien ze verlof heeft had ik haar gevraagd me haar keuze via mijn mailadres te laten weten. We zijn woensdag, en nog steeds heb ik geen bericht ontvangen! Ik begrijp ht wel, zij heeft bij haar thuis nl. geen internetverbinding en moet bij haar ouders thuis gaan internetten..De gsm dan maar, en wat blijkt? Ze heeft gekozen voor Sirrius, een zwarte labrador van 8 jaar! K, dat beest is goed af en zeker heel gelukkig. Daar ben ik dolgelukkig mee. Weer ne sukkelaar minder. Alleen mijn kleine Molly zit daar nog te treuren! Ik heb haar foto afgedrukt en onder m’n ventje zijn lieftallig neusje gewreven. Knipperen met mijn spleetjes, wiebelen met mijn kont(je), "moederkesdag is in aantocht! ", hij geeft geen krimp! Jaren geleden was dat anders..tuurlijk,toegegeven,  toen waren mijn spleetjes en kont(je) aantrekkelijker! Ik weet wel, momenteel ruiven er twee, weliswaar gesneden, katers door het huis en eisen  twee kuttenlikkers (figuurlijk natuurlijk, heb er niks mee te maken!) elke moment van de dag onze aandacht op..maar Molly heeft mijn hartje gestolen! Haar bange blik, haar zwart neusdropje (ik zou erin bijten), haar vraagtekens van oortjes en haar ineengetrokken staartje blijven me voor mijn lenzen boren.Ik weet het, ik ga van haar dromen..ik ga huilen vannacht, ik wil haar echt bij ons! Ben ik nu echt oud aan het worden? Wil niemand van jullie die lieve kleine Molly? Please?

21:39 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Ik weet wat je doormaakt. Zoals je weet zit ik met een gelijkaardig dilema.

Gepost door: Lazy | 11-08-05

Lieve beestjes... heb net het linkje bezocht en echt lieve beestjes.

fijn weekend alvast! xxx

Gepost door: Lara | 12-08-05

en.. @lara: is dat alles?Geen Molly? Leuk weekend to joo!

Gepost door: chinezeke | 13-08-05

Molly is idd erg snoezig, met die zwarte oogjes. Ik woon op een flat en zou dolgraag een poepoesje willen maar ik wil het dat dier niet aandoen om nooit eens buiten te kunnen. Mijn zus heeft een kanarievogeltje in een klein kooitje, dat vind ik nu eens zielig.

Foxy x

Gepost door: Foxy | 13-08-05

Ben ik hier wel nummer 6000 zeker? Vandaag was ik trouwens ook al mijn eigen nummer 4000, tis de dag van de ronde getallen blijkbaar :-)

Gepost door: liese | 14-08-05

De commentaren zijn gesloten.