16-07-05

de scheve schaats

Het is algemeen geweten, de scheefste schaats wordt gereden, of bereden, op het werkterrein! Zo ook bij ons dus. .Ik weet het, ik ben mss naiëf, achterlijk zelfs, op dat gebied dan toch! Voor mij zijn dat feuilettonnekes , geen realiteit. Van nature ben ik een bange haas en hou helemaal niet van gokken.

Zuiver hypothetisch nu..ik zou de keuze hebben tussen:

D., een driedubbele, weliswaar "halve" gare. Wanneer hij je aanstottert is dit enkel zichtbaar aan de richting waarnaar ie zijn scheve hoofd draait. Dit gebeurt mij al te vaak, .hij heeft in mij blijkbaar zijn moeder terug gevonden. Het vervelendste is..hij blijft staren…meestal boven mijn hoofd..alsof er één of andere tarantula een nest aan het maken is in mijn haardos!!! Ik heb dan wel zo eventjes, stilletjes de neiging hem een ferme klap op zijn wezen te verkopen. Scheve schaats..geen sprake van!

De volgende..K! Hij is uitermate grappig en gevat, we keuvelen heel wat af, doch..als ie me in de spleetjes kijkt verlies ik het noorden…eh, nee, niet wat jullie denken! Ik weet begot niet naar welk oog ik kijken moet want één van de twee is van glas!.Scheve schaats schuift weeral voorbij!

Dan hebben we nog onze G. Deze heeft een tiental jaren geleden een zwaar ongeval gehad, broer dood, ¾ van zijn verstand is achtergebleven in het autowrak..lichamelijk blijft er ook niet veel over. Ik zie nu een mankende jongeman (niks verkeerd mee!) zonder poep! ( wel een foutje!) Z'n jeans zit gewoonweg verfrommeld tussen zijn frons..daarboven een bochel van jewelste..of is dat zijn omhooggeschoten derrière? Hij lacht constant..voelt zich oh zo belangrijk. Ik betuttel hem..ik steun hem, want iedereen lacht met hem. Leven en laten leven, doch deze schaats is ook niet voor mij!

Dan heb je M..de opschepper, de fortuinzoeker..Altijd zelfstandig geweest, goed de kost verdiend..wat zeg ik steenrijk is ie.zogezegd. Zijn zonen hebben diploma’s waar ik ooit over gedroomd heb..Ze hebben een villa in natuursteen en binnen is alles belegd met de duurste parket!! Ja, zo’n man komt dan bijklussen bij ons als chauffeur voor zijn pensioentje!! IK heb mijn twijfels..en als ie dan nog eens een mop vertelt die ik al duizendmaal gehoord heb en nogmaals gedwongen ben mijn wangspieren op te spannen…begeef ik me steevast naar het toilet! Weer een schaats verder!

Tenslotte heb je N. De macho! Hij is diegene die winden produceert alsof ze geld opbrengen. Hij laat boeren om de burelen te verluchten..hij heeft ook een tattoo met de naam van zijn pasgeboren zoontje op enkel.! Hij is ook degene die nu de scheve schaats berijdt met één van de chauffeusses! Dégoutant, vind ik dat!

Een scheve schaats..op het werk …allicht niet aan mij besteed ! Trouwens.. nergens


11:15 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ik vraag mij trouwens af hoe die mensen dan in het gewone leven bij hun partner doen. Dat moet toch zichtbaar zijn? :s

Gepost door: Anne | 16-07-05

Grappig! En nu maar hopen dat je collega's nooit achter je blog komen ;oD

Gepost door: Tinkerbell | 17-07-05

één voordeel... ik schaats niet graag dus scheef zal ik zeker niet gaan. LOL

Gepost door: Lara | 17-07-05

Schaatsen Ik had toch al een hekel aan schaatsen...
Maar fietsen... dat doe ik graag, fiets 'm erin zou ik zeggen ;-)

Gepost door: Lazyman | 18-07-05

Freakshow Ik geloof dat je daar de perfecte cast hebt voor een Vlaamse remake van Carnivale: een macho die kan buikspreken (colonloquist), een laborant met een glazen oog, een chauffeuse op (scheve) schaatsen, iemand met een punthoofdje... Nu nog een huifkar en jullie kunnen zo naar de Zuidkermis.

Gepost door: Stof | 18-07-05

De commentaren zijn gesloten.