06-07-05

maliënkolder

Een viertal nachtjes slaap ik, of beter, deel ik het bed met m'n nekharnas van 268,80 euro's.  Nee, nee het is geen nieuwe versie van een of andere dildo, ik heb het bedrag zelfs integraal terugbetaald gekregen van mijn ziekenkas! Het zit "snor" dus! Het is wel iets helemaal anders dan die warme bouillot ( voor de jongsten onder jullie..een warmwaterkruik!) van eerlangs!  Hoewel, het resultaat is hetzelfde...aanvankelijk lig je te kronkelen van genot, doch 's morgens, trap je dat onding zo ver mogelijk uit je bed! 
Nadat ik mijn heilige stokjes uit mijn weelderige haardos heb verwijderd, vlei ik me zo elegant mogelijk op de rand van onze bedstee.  Met een vervaarlijk grimas aanvat ik het gevecht met mijn moderne maliënkolder. Het voorstuk van dat onding pers ik onder mijn lieftallige kinnebak, daarna plet ik met een halve achterwaartse draai - benen vliegen de lucht in, tot zover mijn elegantie!! - het achterstuk tegen mijn broze nek..en als apotheose trek ik eerst links, daarna rechts de velcro's aan! M'n hoofd, als een haring in een ton, plof ik neer in mijn kussen.en val onmiddellijk in de armen van Morpheus. Dat foltertuig.belet me gewoonweg te ademen langs de mond. Gevolg..een gesnurk van jewelste! Wat ventlief eerst met "Zoetje, je snurkt!", gepaard gaande met een zacht porretje in de rug, de haren (of wat ervan over blijft!) ten berge doet rijzen.Naar gelang de nacht vordert, raakt ook zijn heilige geduld op.  Het "Zoetje" wordt "Chinezeke", vervolgens "Chinees!" en de zachte porretjes worden stevige duwtjes met handen en voeten!!!
 Bij het ontwaken merk ik steevast in de rechterhoek van de slaapkamer mijn harnasje in twee stukken verscheurd op de vloer! Vanavond waag ik het nogmaals! Slapel, allemaal!
21:11 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

amaai, gelukkig dat ik ginder niet in de buurt slaap ;o)

Gepost door: Anne | 12-07-05

De commentaren zijn gesloten.