26-06-05

water!!!!!!!!!!

Snoepen doe ik niet, eten doe ik gezond en aan lichaamsbeweging heb ik de laatste weken geen gebrek, dank zij Ginoke en Jantje.Logisch dus dat ik zou afvallen..doch van die logica valt er niks te bespeuren.  Integendeel de gruwelijke realiteit zegt me : " Je wordt dik!" en dan is dat nog mooi uitgedrukt! Neen, kom me nu niet vertellen dat de pondjes er uiterst moeizaam afgaan op mijn "rijpere" leeftijd..want dat is je reinste kak!  Ik ben omi, maar bobonne lijkt me gepaster..ik ben een ma of mams, maar voel me meer een moederkloek! 
Ik begreep er niks van..tot gisteren..wat is er met mij gebeurd sinds een veertiental dagen??? Juist, de hormonenpil! Zij nestelt zich terdege in mijn lichaamshuishouding, dat duivelse ding!  En ja, de bijsluiter bracht verheldering in de vorm van "waterophoping"....Ik mag dan zelfs uiterst tevreden zijn , zo blijkt wanneer ik de overige bijwerkingen overlees...maag- en darmstoornissen, verminderd libido, misselijkheid, duizelingen enz..ne mens zou voor minder liever heel zijn leven verder bloeden! Soit, het is maar voor twee maandjes..die uiteraard lang zullen duren (waggelen jullie maar eens door het leven als een waterreservoireke!)
Mijn heupen lijken 8 cm gestegen en mijn buikje (of beter buik) lijkt op dat van een hoogdrachtig nijlpaard!
Het is begot niet eerlijk..het is waarachtig Godgeklaagd! Ik troost me bij de gedachte dat het maar water is..morgen eerste werk: naar de gifmenger om lasix of iets dergelijks..en hopen dat dat spul geen nevenwerkingen heeft zoals..enorme eetlust bv.?
 

14:34 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Waterzuchtig Ach meiske, tzijt nie alleen gij ze die last heeft van waterophoping. Met da weer doe ik nu meer lichaamsbeweging dan ooit. En ja ik zuip liters water om nie uitgedroogd te raken. En de kilo's plakken der weer op zeg.

Gepost door: koninkske | 27-06-05

Waterzuchtig Ach meiske, tzijt nie alleen gij ze die last heeft van waterophoping. Met da weer doe ik nu meer lichaamsbeweging dan ooit. En ja ik zuip liters water om nie uitgedroogd te raken. En de kilo's plakken der weer op zeg.

Gepost door: koninkske | 27-06-05

Was het bij mij ook maar water.. Ik raak inmiddels niet meer in mijn -ik geef het toe vorig jaar net tot op de mm gepaste- broek. De weegschaal zegt duidelijk: 5 kilo.. VIJF KILO.. En ze raken er maar niet af, zucht..Deze week ben ik weer terug streng!

Gepost door: Little Witch | 27-06-05

ik heb met mijn eerste pil heel veel problemen gehad. Nu echter, met mijn nieuwe, heb ik terug mijn normale gewicht, en is er niets aan mijn veranderd :D

Gepost door: Anne | 27-06-05

leuk.. al die troost..doch..
@Anne het is geen echte pil want het is geen contraceptiepil...ook dat nog!
@ Little Witch dankoewel je geeft me hoop!
@Koninkske allé 'tis niet alleen aan de vrouwtjes besteed..hoewel jij lust graag een biertje,niet?

Gepost door: chinezeke | 27-06-05

De commentaren zijn gesloten.