24-05-05

weer een wonder!

YES..YES..!!! Zoals jullie konden "lezen" is mijn oudste zoon nogmaals zwanger! ..of moet ik zeggen "de zilveren dochter!"? Vooruit, beide dus, zoals het hoort. Haar hormonen zullen weer de hoogte ingaan, de zijne den dieperik in….De grote vraag nu..wat wordt HET? Een zoon of een dochter?! Welnu hoe hun dochtertje eruit ziet..dat weet ik al! Ze is prachtig..en neen, niet omdat ik de omi ben…! Het gezegde " Mijn kind, mooi kind" is echt niet aan mij besteed! Het is echt een ongelofelijk schepseltje! Ik geef grif toe dat mijn drie babytjes alle drie lelijke babytjes waren…De eerste, ging nog..de tweede was erger om te zwijgen van de derde..ben dan maar wijselijk gestopt met kindertjes te verwekken..ook om mezelf (woog zowat 95 kilo bij de laatste zwangerschap!) Ik herinner me nog levendig dat ik met stokje 2 enkel buiten kwam mits ie z’n bivakmutsje droeg..of het nu juni of juli was…M’n derde zoontje onderging hetzelfde lot! Ik herinner me nog goed dat ik zonodig een brood moest en de "volle" buggy voor de garagepoort van de bakker parkeerde dus niet voor het uitstalraam, laat staan hem mee binnen te nemen..Verontwaardigde dames vroegen: "Waar is je kleine spruit?" Waarop ik prompt antwoordde : " Hij staat in de lommerd, zo lijkt ie niet zo rost!" Alom gegniffel in de bakkerswinkel…Ik wist echter beter! Welnu..uiteindelijk heb ik drie prachtige, grote boys gekregen..Menig Stofje zou er zijn duimpjes van aflikken ( or whatever!) Dus alles is goedgekomen..ook een beetje bij mij..de kilootjes zijn eraf! Hoewel er mogen nog ettelijke pondjes af…Soit..dat tweede kleinkind nu! Stiekem hoop ik op een kleinzoontje..een klein Coltruitje zeg maar…een wispelturig kereltje…een klein voetballerke…kortom, een kleine deugniet! Doch, een tweede kleindochter….zusje voor die grote lieverd….zusjes kunnen zo lekker "konkelfoezen" ..hun geheimpjes delen…en later lekker samen gaan shoppen! Het is me al om het even..als HET maar gezond is…banaal, ik weet het, doch..! Trouwens ik heb er nog twee die het "geslacht" kunnen verder zetten!!!22:02 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik ben opgegroeid met twee meisjes dus als ik ooit kindjes heb, hoop ik op jongens... Zo van die jongens die zo kei-lang haar willen (terwijl dat niet lag), maar ze zijn toch oh zo mooi... Oh ja, ik wil de meisjes in bosjes zien vallen voor de schatten die ik mss later zal hebben... :D

Gepost door: Anne | 25-05-05

Klopt als een bus. Ik heb 3 zusjes waarvan 1 maar een jaar jonger, en zij is echt wel mijn beste vriendin. IK zou niet weten wat ik zonder haar moet beginnen.

Gepost door: AV | 26-05-05

Ook proficiat! Oma's mogen ook gelukswensen ontvangen hè.
Ik heb ook een jongere zus, ben er wel heel tevreden mee maar khad toch graag een ouder broer gehad die zijn vrienden meebracht naar huis en zo ;o) Toen ik tiener was.
Nu zou ik het alleen nog willen om mannen beter te kunnen begrijpen :o)
En ik was een mooie baby, ben in de jonge pubertijd wreed lelijk geworden, maar dat is er nu ook weer voor een stuk uitgegroeid, goddank!
Een plezier om te lezen hier, chinezeke!

Gepost door: Tinkerbell | 26-05-05

Awel, hé, Coltrui heeft zijn schrijverstalent van geen vreemden. Ik volg dat hier dag op dag en vind het schitterend. Proficiat Omi. Ik heb Stokkie ook al proficiat gewenst (zowel voor de kleinen in spe als voor zijn schrijverstalent, en die proficiat aan u was ook bedoeld voor beide gevallen). Nu nog effe naar de "Zilveren" site om daar ook nog eens proficiat te wensen (kwestie van den boel rond te krijgen, hé).

Gepost door: LookieC | 27-05-05

De commentaren zijn gesloten.