02-04-05

kookkunst

Zaterdagavond, 19.u 00 ...TV is weeral in beslaggenomen. Ik weet het ik VERval in herhaling maar hij ook,.. niet? Geen voetbal dit keer , wel een tennisfinale tussen ons Kimmeke en ene Maria Sharapova! Als er ballen te zien zijn..hij zit op de eerste rij, al is het voor die van Sharapova???? Zij mag er best wezen! Neen, ditmaal geen klaagzang. Hij heeft weer eens lekker gekookt! "Wat wilt ge vandaag eten?" vroeg ie me vanmorgen na het heerlijke, door hem klaargemaakte ontbijt.....Ik ben dol op pikante peuzelmaaltijden met look! Aangezien het weekend is mag ik me alles permitteren. Enkele jaren geleden waagde ik me al eens te goed te doen aan een lookgerechtje tijdens de weekdagen...'t was het achteraf gezien niet waard!!! Big Boss riep me toe: " Da stinkt hier, zet de vensters eens open!"..Waarop ie prompt naar mij toe kwam en me  berispte : " Gij hebt precies met drie Marokkanen in bed gelegen!!" Onder ons gezegd..hij ligt blijkbaar met een hele harem marokkaanse vrouwen in zijne nest en dat een week lang..('t weekend ruik ik hem gelukkig niet!) Ik ben aan het afwijken..waar was ik? Ah ja, lekkere scampi's met look, peperoni en koriander ( uit den tuin!)..dus gun ik hem met harte die tenniswedstrijd ... die nu blijkt uitgesteld te zijn wegens regen!! Morgen kook ik...shit, dat komt nooit goed!!!

20:45 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

seg chinezeke Wat zou je zeggen van een tweede tv toestelleke,ik heb een klein tweede tv'tje voor de kinderprogrammas boven, gene samson in de woonkamer hier! En er staat een knoppeke op dat ik van beneden kan bedienen, kwestie van een beetje controle te hebben.

Gepost door: zuchtje | 03-04-05

mmmmm, scampi's seg, euhm, volgende keer dat er scampi's gemaakt worden, word ik dan niet geïnviteerd? ;o)

Gepost door: Anne | 03-04-05

wel, juffrowtjes, Anne,of is het Steffie, jij mag gerust afkomen en zuchtje ook natuurlijk!
Zuchtje, een tweede toestelletje heb ik ook op onze slaapkamer..alleen..daar mag ik niet roken!!! En daarbij er is altijd nog DE video!!

Gepost door: chinezeke | 03-04-05

De commentaren zijn gesloten.