30-03-05

begrip

Woensdagavond! Het zwaarste van de week zit er voor mij op. 't Was een zware dag.  Niet dat er ontzettend veel werk was, aangezien ons cliënteel, je weet wel "onze artsen", hun status hoog dienen te houden en zich genoodzaakt voelen hun gezinnetje te trakteren met hun "zuurverdiende" centjes op een snoepreisje tijdens de Paasdagen.  Doch ook mijn collegaatjes, meestal moedertjes van kleine dreumessen, voelen zich geroepen hun vleugeltjes tedervol rond hun kroost te slaan. Begrijpelijk!!! doch er was vandaag een groot tekort aan man- of eerder vrouwkracht! Een nieuwe aflevering van "Kinderen van Dewindt" zou me ontzettend deugd doen...doch "San Marino - België" MOET je gezien hebben.."live" wel te verstaan! ( volgens m'n ventje ) "Morgen staan de kranten er vol van...enne..ik kan de krant niet openslaan want dan weet ik de uitslag!" Ik moet mezelf bedwingen bij de gedachte "Koop dan geen krant en leg een cd'tje op..neem gewoon die wedstrijd op!" Maar neen, weer ben ik begrijpelijk!!! Mijn favoriete serie wordt dus opgenomen..en hier zit ik weer met een smeulend stokje een onnozel blogje te schrijven..zelfs gestoord door af en toe een gebrul van " Maar allé, scheidsrechter, ziede dat nu niet?" en " Zeg is, mannekes, doet daar nu eens iets mee.!" Tussendoor schenk ik hem een glaasje en krijg dan te horen " 't Is erg zene, en dat tegen San Marino!!" Ik zwijg en denk " waarom zit je dan te kijken..en daarbij ze hebben toch hun 3 punten ?? " Soit..'t is allemaal heel begrijpelijk! Voetbal..'t is een feest!! Je ziet, ik ben blijkbaar een heel begrijpend wezen, zowel op het werk als thuis. M'n God, ik word beter met de jaren!...zoals alle goede dingen zeker?

22:56 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

beter worden met de jaren... ja, da zal wel zoiets zijn zeker ;o)

Gepost door: Anne | 31-03-05

ik snap die voetbalfanaten niet Die doen zelf geen bal en roepen dan we zijn gewonnen.
Voetbal komt er bij mij niet in tenzij de persoon in kwestie zelf op het veld staat en na de match met geld wappert.
Laat u ni doen he chinezeke ;-)

Gepost door: zuchtje | 31-03-05

Gelukkig is VA absoluut geen voetbalfan. Na opgegroeid te zijn met alle mogelijke voetbalwedstrijden....1 van zijn meest positieve punten. ;-)

Gepost door: AV | 31-03-05

* Ik wist zelfs niet dat het voetbal was. Als levendige weef moet ik me daar niks van aantrekken. Tof he!

En daarbij had dan hier komen kijken. Het was gisteren een goei aflevering.

Gepost door: Eva de Zilveren Dochter | 31-03-05

verdorie.. da's waar Eva..en jij hebt zelfs geen ET's op het scherm..soit, van 't weekend op video bekijken, bekijken en nog is bekijken..heeft ook iets hé

Gepost door: chinezeke | 31-03-05

Voetbal.. Ja.. voetbal.. Gelukkig kijken ze er hier niet naar. En als het zo moest zijn, gelukkig heb ik mn eigen kijkkast.
Life is het nog aan te zien, en als er schone kuiten tussen lopen al helemaal ;o)
Maar op zo'n klein scherm..Nee dank u
Fijn weekend!!

Gepost door: Tinkerbell | 01-04-05

De commentaren zijn gesloten.