14-03-05

jaloezie!

Naar dagelijkse gewoonte sta ik mijn waterkokertje te vullen teneinde te kunnen genieten van mijn avondtheetje. Het aanhoren van het bruisende water dat de koker vult, roept bij mij weer eens een visioen op. Sorry, mensen, ik ga nogmaals terug naar het verre verleden! Mijn zusje, vier jaartjes ouder dan ik, kreeg op haar zestiende haar eerste hakjes!...Jullie weten wel, zo van die schoentjes waarmee je kon bluffen met je elegante teentjes en zelfs met je ietwat uitgedroogde hieltje..bovendien sierde er zelfs een megastrik op haar wreef..knap!! Stikjaloers was ik, normaal, gezien ik nog steeds in mijn jongensbottienen door het leven moest stappen. Wij sliepen op dezelfde kamer..zij aan de linkerkant, ik aan de rechter..het verst uit de buurt van de deur!!  Wij hadden zelfs dezelfde posters aan de muur gepunnaisd..allemaal uit " Salut les Copains!"..waar is den tijd?  Johnny Halliday n Sylvie Vartan waren onze idolen!!.. Die mooie, elegante schoentjes lieten mij niet los!     Terwijl zusje weer eens lag te dromen van haar prins ( ik droomde enkel van dezelfde schoentjes..) sloop ik stilletjes mijn nestje uit, richting pumps! Ik hurkte me neer aan haar bedstee en begon te giechelen...mijn jaloezie was zoet! Mijn pipi vloeide zachtjes in haar schoentjes..doch zij schoot wakker, was het mijn venijnig gegiechel of het stromend pipi-water in haar nieuwe schoentjes???? Ik zou het niet weten ..in ieder geval sprong ze recht en riep..: " Wat zijt gij aan het doen?"..De tranen liepen over mijn wangen en de hare uiteraard ..van genot en verdriet..'s Anderendaags kon Bibbi weer op het matje komen...Pas op, mijn zus is nu mijn beste maatje zene!!

20:28 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

:D euhm, zo ver ben ik toch wel nooit gegaan... :D

Gepost door: Steffie | 14-03-05

? Amai, dan heeft Coltrui toch veel chance dat je niet jaloers bent op zijn gitaar ....

Gepost door: Feyske | 14-03-05

rare plek Ha, en dan verschiet ge dat de kat in de zetel kotst? Gij piest in de schoenen!

Gepost door: suzyQ | 15-03-05

Amai ik was geen braaf kind, maar dit heb ik toch nooit gedaan. :D

Gepost door: AV | 15-03-05

Moehaahhahahahahaha Ikke deugniet eeste klas ikke goe gelachen ikke wou ikke aan het plassen was da waren toch mijn eeste gedachen. :)

Deugnieterij : zjabberen aan alle fleskes alkol mor mor zo weinig da ze dachten dat het van de verdamping was dat het wa lager stond dan het streepke :)

Den deugniet

Gepost door: koninkske | 15-03-05

helabas!! ik was echt geen stout kind ..alleen een dikke deugniet!

Gepost door: chinezeke | 15-03-05

foei chinezeke Maarja hier tussen de zusjes is het ook soms erg, maar als ik je goed begrijp worden ze op latere leeftijd de dikste vriendinnen? Oef !

Gepost door: zuchtje | 17-03-05

De commentaren zijn gesloten.