07-03-05

raar!!

Sinds enkele maanden "genieten" we op het werk met volle teugen van onze nieuwe klusjesman.
Man, man, wat een man! Vandaag kwam hij op de proppen met zijn wild weekendleven. Eerst even een kleine schets van deze lieve dwerg! Het is een jong ventje, vooraan in de twintig schat ik zo, desalniettemin heeft hij een hoop diploma's op zak.Schijnwerkerij, schilderwerken, plamuren..noem het..HIJ doet het!..En hoe!!!???  Weer zo'n sukkelaar die thuis werd buitengesmeten ...Hoewel, hij had minder geluk dan ik ( of waren het vrienden?) in mijn tijd! Maandenlang vertoefde hij in een caravanneke op de naburige camping. Dankzij zijn huidig jobke bij ons kon hij genoeg centjes bijeensprokkelen om een appartementje in ons rustig dorpje te kunnen betrekken...uiteraard zonder lief en dus zonder meubelen en huisgerief! Ieder van ons, zalige collega's, waren met hem begaan. De één had en oud servies, de ander een afgedankt donsdeken, salontafel..hij zou wel gesetteld geraken ! Doch er was er ééntje die geld voor haar waar wou..zij had nog een lederen salon staan..alleen voor de prijs van 250 euro's. Fout dus, betalen kent onze dwerg immers niet! Hoewel: " Gee..geen pro..probleem..ik, ik ver..verdien ge..genoeg..'t kom..komt alle..allemaal goe..goed met mij!" Diezelfde collega zit nu elke dag de ramen van haar wagen te krabben, aangezien de garage volzit staat met een , ja, goed geraden, een lederen salon. Hij heeft gewoonweg de centjes niet! Om terug te keren op zijn wild weekendverhaal..Vandaag zat ik met een collega in de refter..Mijn collega: " En ben je je salonneke nu gaan afhalen?" "Eh, nee, nee, 't was nogal druk dit wee..weekend!" Z'n ogen begonnen te knipperen en richtten zich plafondwaarts.." te druk, ik kreeg mijn da..dates op be..bezoek!" Wij in koor " Dates????????????" " Jaja, cha.chatten hé!" klonk het. Het koor : "chatten??" Nu begon hij naar de linkerbovenhoek van het plafond te staren, juist boven mijn rechterschouder dus..Ik voelde een akelige kriebel over mijn rug schuiven..doch vermaande me meteen..'t is echt geen spinnentijd!!
Argeloos ging ik verder.."Heb jij een pc'tje dan?" "Ah, nee, nee, zeg is , een pc!!..nee, nee, m'n gsm hé!" Wij bekeken elkaar en vroegen simultaan " met de gsm??" " Ah, ja kij..kijk ik dr..druk op ???(even vergeten, sorry!) en ik kr..krijg een vol..volledige lijst van tele...telefoonnummers van van mei..meisjes!" Verontwaardigd keken we elkaar aan " Ja, ja, en ze waren met z'n drieën en hadden zeven fles..flessen cham..champagne bij, de echte hé, de duu..duurste , bij elk glazeke voelde ik me gelukkiger.."  Ergens begon het te spoken in mijn hoofdje..M'n collega vroeg belangstellend: " En waar gingen jullie dan zitten ,zo zonder salonneke?" " Ah, ja , in bed natuurlijk!" "Met drie vrouwen?" klonk het in echo. "Ja, zij had ge..gevraagd of ze..ze twee vrie..vriendinnen mocht mee..mee mocht bren..brengen!..Hoe meer ziel..en hoe meer vreu..vreugd, nie..niewaar?"  Sorry, ik hoopte dat ie aan het fantaseren was..of was dit echt?..tegen betaling dan! Neen,volgens mij had ie een natte droom gehad..Daarna is hij in zijn overspeeld bedje gesukkeld, totaal leeg, figuurlijk EN letterlijk!
Pas op, hij is datzelfde weekend naar de GB geweest om zijn broodnodige boodschappen!!  Eénmaal aan de kassa weigert de kassierster zijn biljet van 200 euro! Schande, ik weet het wel, hoewel, als er zo'ne zombie voor jou staat met een biljet van 200 euro starend naar het plafond..!! Aangezien hij deze aankopen dringend nodig had, pas op, er zaten 20 rollen wc-papier bij, liet hij het karretje stockeren en trok winkelwaarts de straat over om bij de fotograaf zijn briefje te laten wisselen bij de aankoop van een camera! Hierna keerde hij GB-waarts omzijn karretje nogmaals te laten inscannen. Erg, maar waar, diezelfde avond werd zijn cameraatje gepikt in zijn eigen stamkroeg!! God, waar is zijn beschermheilige??

21:50 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

just gelijk mij geboren voor het ongeluk ;o)

Gepost door: steffie | 08-03-05

Nonde Gisteren naar Telefacts zitten kijken. Ging over de daklozen. Der is nog veel miserie in belgië. Dan heb ik toch efkes zitten denken : waar zit ik soms in godsnaam over te zagen.

Gepost door: koninkske | 08-03-05

hmm Dienen zen gsm rekening zal dan ook ni van de poes zijn.

Btw Chinezeke ik heb je een stokje gegeven, verdere details te vinden op mijn blog ;-)

Gepost door: Lain | 08-03-05

je krijgt een stokje zie mijn blogje .

Gepost door: zuchtje | 08-03-05

youjizz
juuueuye3 3 hh3hdh3ed h3hwwedh3hd3 3hed3edh3w

Gepost door: hetraifaer | 13-07-10

De commentaren zijn gesloten.