04-03-05

volledig verkeerd

Uitspraken als: " Mannen, pffff..allemaal dezelfde, lopen enkel achter hun pik aan!" of " Mannen, pfff...genen enkele die te vertrouwen is, ze zitten nu éénmaal anders in mekaar!"..sorry..daar komen mijn haren van naar boven! Neen, heeft niks met mijn ventje te maken doch wel met mijn job. Sinds 2001 doen wij in het labo aan paterniteitsonderzoeken. Jullie weten wel..vaders die plots, God mag weten waarom zo plots, hoewel soms na 20 jaar,.. willen weten of hun spruit wel degelijk is voortgesproten uit HUN zaad! Het resultaat DAMES is verbluffend!!! 50 % paterniteit!! Met andere woorden 50 % van de vaders is NIET de echte vader van zijn vermeende kind! Waar zijn de "gehuwde" dames in godsnaam mee bezig? Eén klein voorbeeldje..( gemakkelijkheidshalve in volgend betoog is vv = vermoedelijke vader )
Ooit ontvingen we drie stalen van moeder, vv en kind...Uitslag was negatief! Eén week later ontvingen we een vierde staal voor datzelfde dossier..vv2 bleek dan broer te zijn van vv..nogmaals negatief...Besluit!! Deze vrouw, echtgenote en moeder heeft dus minstens met drie mannen het bed of de tafel of wat dan ook gedeeld..tijdens haar korte vruchtbaarheidsperiode...Dit is één klein voorbeeldje uit mijn dossiertjes....Vrouwen..bakkes toe over de mannen en misschien ook jullie benen!!!

20:29 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik had hier iets heel vies willen zetten in eerste instantie;-) Maar ik ga het proper houden:-)
ze zijn altijd met twee om een kleintje te maken en zowel mannen als vrouwen gedragen zich soms heel vies,hebben niets respect voor echte liefde, en dat is jammer want op die manier gaan ze nooit echte liefde kennen.Ik zou zeggen laat ze maar rotzooien,maar uiteindelijk is het kind de grote dupe van dit alles ,zielig.

Gepost door: zuchtje | 05-03-05

Dit moet ventje lezen Voila ziede wel dat vrouwen alles zouden doen om mannen in bed te krijgen.
Ik zeg altijd tegen mijn ventje, ik vertrouw je, maar ik vertrouw andere vrouwen gewoonweg niet. Sommige zouden alles doen om ne vent mee in hun bed te krijgen. Wat dat betreft heeft zuchtje gelijk ook sommige mannen zijn zo, en je moet idd met twee zijn.
Ikzelf nee dank u , één man in mijn leven is meer dan genoeg. En ik wil echt wel weten wie de vader van mijn kind is. Ook de eventuele toekomstige kinderen.

Gepost door: Lain | 05-03-05

MEt....... mijne mond open heb ik da gelezen. Het moet wel gezegd dat vanuit het standpunt van de man bekeken er dus wel een hoop mannen zijn die er hun hand niet voor omdraaien om met een vrouw naar bed te gaan die getrouwd is.

Gepost door: koninkske | 08-03-05

De commentaren zijn gesloten.