14-02-05

Big Boss

'K heb het verdomd druk gehad! Onzen "Big Boss" - zoals Hij zichzelf pleegt te noemen - trok naar Zuid-Afrika met zijn kleine gezinnetje. ( lees, vrouwtje, zes kindertjes, twee schoonkindertjes en twee kleindochtertjes, vliegtuigje vol dus!) In het labo heerste een gezapig sfeertje. De afwezigheid van de geur van Zijn aftershave deed wonderen, de wet van Pavlov was hier echt terecht! Niettemin was ik op mijn hoede. Hij is zo'n typetje dat Zijn zaak geen uur loslaat. Buiten mijn normale bezigheden, was ik nu ook nog gezegend met de opdracht steevast tot tientallen keren de bankstanden en aantal stalen - bij ons heerst de leuze "hoe meer bloed, hoe beter!" - dagelijks per sms door te sturen. Mijn klein poezelig duimpje staat er krom van! In een enorme luchtbel, boven mijn fijne hoofdje, zie ik Hem al zitten. In een te kleine zwembroek, zonneolieglimmend breed torso, één kleindochter in Zijn sussende rechterarm, de andere wiebelend op Zijn linkerbil, een rinkelend glaasje JB on the rocks tussen zijn zongebruinde fijne vingers, in de andere hand een dikke sigaar! Waar houdt ie in godsnaam dat mobieltje dat me dag en nacht wakker houdt?????..ap..mijn weekend was rustgevend, mijn lieve, kleine Coltrui was nog eens op bezoek..zondagmorgen werd ik wakker.."omike ?! omike?!..maakt mijn rotte week weer goed!

20:06 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

waarschijnlijk zit dat mobieltje in zijn veel te klein zwembroekje gepropt.
Ik zou ook ontroerd zijn als er zo'n klein duts op me roept, de mijn hebben me al bijna niet meer nodig als ik hen mag geloven.Ze worden zo snel groot ;-)
Seg en relax wat he. 't is niet alleen de baas die daar recht op heeft.

Gepost door: zuchtje | 14-02-05

hopelijk laat hij het eens vallen in het zwembad, hé hihi ;o)

Gepost door: steffie | 14-02-05

spijtig! @ steffie : met hem erbij dan!
@ zuchtje : goed mogelijk, teneinde zijn mannelijkheid een beetje te benadrukken..hoewel, het mobieltje is piepklein hoor!
en ja zulle, ik zal wat relaxen...vannacht!

Gepost door: CHINEZEKE | 15-02-05

Uwen baas........ das ne goekopen!!!!!!!! die drinkt JB !!!!!!! Das de slechtste whiskey dat er is :)

Allez hij heeft gene smaak precies moehahahahahaa.

Gepost door: koninkske | 17-02-05

De commentaren zijn gesloten.