05-02-05

gefopt!

Toen ik vanmorgen, vrolijk zoals altijd wanneer ik me naar mijn werk mag begeven, de achterdeur buitenhuppelde merkte ik dat ik deze keer geen verlichting nodig had om 't sleutelgat te vinden. Enkele kwetterende vogeltjes kwamen me zelfs begroeten..de lente is in aantocht! Goed zo, want ik heb stilletjes aan mijn bolle buikje vol van die sombere dagen! Volgende maand is ie er weer..de "crèmegelaskar" met zijn uitdagende muziekje. Ik betrapte mezelf op een glimlach bij de gedachte aan die zwoele zondagnamiddag, vorig jaar.  Neuriënd zat ik, dictafoontje naast mij, een tekstje uit te typen achter mijn pc'tje. Tot plots het bekende deuntje mijn trommelvliezen likte! Ik liet mijn tekstje voor wat het was, grabbelde wat eurokes uit mijn tasje en spurtte de straat op in mijn niemendalleke. Geen ijsman te zien, verdorie..die zal nog een straat verder staan zeker...terug voor mijn schermpje - in het achterhoofd één bol chocola, één met banaan en éne met aardbeismaak - en twee woordjes verder was het er weer! Mijn centjes lagen uiteraard nog in de buurt en hopsake weer was ik ribbedebie...reikhalzend keek ik de straat uit..niks te bespeuren!..Tot driemaal toe heb ik daar staan likkebaarden..tot het me begon te dagen! Dat bedwelmende wijsje stond gewoon mee op de achtergrond van mijn dictafoontje!!! Dat ding heeft toen alle hoeken van de kamer gezien. Nu kan ik er toch al mee leven..de lente is in aantocht!

13:43 Gepost door Chinezeke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Muziekje Bij ons is da een muziekje van één of andere bekende composist.
Maar meestal lag ik dan al in pyjama (komt hier maar rond 9 à 10 uur 's avonds langs) en maande ik ventje aan te gaan... maar die wou niet altijd of wachte zolang om in actie te schieten dat hem alweer terug vertrokken was :-( ... ik heb dus vorig jaar maar 1 bolletje chocoladeijs gezien ... maar ja anders had ik na die 9 maanden nog meer kilo's gehad en er nog eens te meer nu moeten afkrijgen, dus eigenlijk heeft ventje me gewoon een dienst bewezen ...

Ik kijk trouwens ook uit naar de lente, vanmorgen viel me idd ook op dat de vogeltjes terug aan't fluiten zijn, en ik heb zoon zin om is terug in men hof te vliegen want vorig jaar had het onkruid de overhand wegens datzelfde 9 maand probleem ;-)

Gepost door: Lain | 05-02-05

Bij ons is dat "london bridge"....zot word ik daarvan, zot! ;-)

Gepost door: AV | 07-02-05

. Tenden tenden den deredenden ten den den
Tende ten den teredenden den den X 9785

Zoiets was't toch he? =P

Gepost door: Coltrui | 07-02-05

Blij dat jullie er ook zo naar uitkijken!!!

Gepost door: chinezeke | 07-02-05

De commentaren zijn gesloten.